Емилия направи Хайдушка сватба / ВИДЕО

Емилия продължава със серията от изненади, които е подготвила за почитателите си. След резкия скок с трап парчето “DEALS”, певицата изненадва с разнообразна музика.

Попфолк звездата е една от най-емблематичните изпълнителки и на български фолклор. Като възпитаник на “Националното училище за фолклорни изкуства Широка Лъка”, звездата на „Пайнер“ затвърди позицията си на родолюбец и привърженик на народната музика и песен, като подари на почитателите няколко фолклорни клипа за най-българските празници през март.

На 2 март в YouTube канала на певицата се завъртя „Хороводна Китка 2021“, а на 3-и март видеоклип на вече познатата в изпълнение на Емилия “Разболял ми се млад Стоян”.

Хороводната китка включва две авторски песни на фолклорна основа “Тракийска сватба и “Хайдушка сватба”. Песните са от тракийската фолклорна област и са по музика на Красимир Христов, текст Пейо Пеев и аранжимент на Димитър Милев.

“Разболял ми се млад Стоян” народна тракийска песен, която Емилия изпълнява от началото на кариерата си. Най-наблюдателните и запалени почитатели на певицата знаят, че тази песен е включена в два от албумите на звездата на Планета ТВ “Мисли за мен” и “ Ех, Българийо красива”.

Емилия с нов емоционален видеоклип навръх Националния празник / ВИЖ

Видеата са заснети и режисирани от Николай Скерлев по сценарий и идея на Светослав Кюркчийски.

Обичаната изпълнителка вече спомена в своите профили, че изненадите не са приключили и предстоят още видеоклипове, които ще подари на всички абонати на личният и канал в YouTube emilia.online.

Реклама

1 коментар към “Емилия направи Хайдушка сватба / ВИДЕО”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!