Емилия и Денис Теофиков недостижими

Емилия и Денис Теофиков са категорични лидери в класацията “Планета Топ 20“. Победата им е двойна, защото “Акула“ и “Тръгвай си“ заемат съответно първо и второ място в чарта. Първият съвместен проект на изпълнителите се появи в началото на изминалия месец и бързо се превърна в любимо заглавие на меломаните, което властва дълго време в българската трендинг листа в YouTube и в музикалните класации.

Втората част на мини-сериала, с главни действащи лица Емилия и Денис Теофиков – “Тръгвай си“, се оказа също толкова харесвана от публиката и съвсем закономерно продължи успеха на “Акула”. “Тръгвай си“ този месец откриваме под номер 2.

Третата позиция през май е за още един любим хит на публиката – “Добре ли си“ на Галена и Миле Китич.

Още с дебюта си в ефира на телевизия “Планета“ с песента “Не ме занимавай“, Малката успя да привлече вниманието на феновете на попфолка и вече е сред топ хитовете в месечната класация на музикалния канал, където заема 4 място.

Пети са Емануела и Илиян с дуета “Я се успокой“, а Илиян откриваме и на следващата позиция заедно с Теди Александрова и Борис Дали с триото им “Давай на DJ-я“.

“Вторник беше“ на Деси Слава заема 7 място, а 8-мото е за “Няма да ми мине“ на Галин и Лидия.

Следващите позиции са за Яница с “Няма как“, както и за Анелия и DJ Живко Микс с “Шампион“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!