Емилия и Денис Теофиков изненадващо: Рискувахме. Направихме го!

Емилия и Денис Теофиков изненадаха меломаните със съвместния си сингъл “Акула”. За по-малко от два дни от премиерата видеото генерира над 600 000 преглеждания и многобройни коментари в PlanetaOfficial в YouTube.

“Рискувахме. Направихме го. Завършихме един голям и много различен за мен и Денис проект. Шест дни снимки, шест дни много смесени чувства и емоции. Тук следва да изброя хората, които работиха и оставиха частица от себе си. На първо място – Николай Пашев и Diamond Beat Production, които създадоха и сглобиха този проект до пълното му завършване, Анастасия Мавродиева – текстовете и на двете песни са невероятни, на режисьора Виктор Антонов и на целия снимачен екип, хората, които се погрижиха за визията ни – Момчил Спасов, Микеле и Антония Йорданова. Благодарности на всички от сърце.” – сподели певицата пред Планета ТВ.

“Специални благодарности на Башар Рахал за професионализма и на актрисата Михаела Велкова, които ни помогнаха да влезем в мини филма. Всички ние нямаме търпение да излезе и втория клип, за да завършим картината и всички да видят финала. Благодаря сърдечно и на всички наши почитатели за подкрепата и положителните коментари. Всичко беше реализирано заради Вас. Ще кажа на мъжа ми само едно: “Обичам те” – допълва още тя.

Най-голямата награда за един артист-изпълнител е публиката да харесва песните и клиповете, а за песента и клипа на Емилия, Денис Теофиков оценката е висока.

ВИЖ / Eмилия и Денис Теофиков – Акула

1 коментар към “Емилия и Денис Теофиков изненадващо: Рискувахме. Направихме го!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!