Емилия: Има песни, които ги изживявам

Преди дни Емилия поднесе на своите почитатели една силно емоционална за нея песен – “За тебе, братко“. Видеото направи премиера в официалния канал на изпълнителката в YouTube – emilia.online.

“Когато я изпях за първи път, бях само на 17 години. Преди да стана част от семейството на “Пайнер“ трябваше да ме прослушат в звукозаписно студио. Тогава изпях 3 песни, едната от които беше “За тебе, братко”. Вече 20 години е част от репертоара ми, а днес я представям на всички, които не са я чували в мое изпълнение. Има песни, които са комерсиални, има такива, които просто ми харесват. Има и песни, които ги чувствам и изживявам – тази е от тях. Чувствам я част от мен“ – сподели с вълнение тя.

Хиляди са положителните коментари от меломаните, които не скриха, че това изпълнение истински е докоснало сърцата им. Не по-малко комплименти Емилия получи и за стилната визия, с която поднесе този проект. Стилът на певицата бе поверен на Цветомир Горанов, гримът – на Алина Манова, а косата – на Момчил Спасов.

Промо / Емилия – За тебе, братко

”За тебе братко” е песен на основата на градски фолклор, а аранжиментът за изпълнението е на Иво Моллов – Гугутката. Музикантът се включва в записа и с изпълнение на клавир, а китарите са изпълнени от Ангел Евтимов. Миксът и мастерингът са на Спас Лазаров. Видеореализацията е създадена от Иван Иванов – Кърпата, а монтажът и цветните корекции са на Иван Димитров Torex.

6 коментара към “Емилия: Има песни, които ги изживявам”

  • 00 каза:

    Това бездарие пак се появи с безсмислени остарели песни, изпети от други преди нея, очевидна творческа немощ в последните 2 години и нито една стойностна песен, никога няма да бъдеш като Галена и Преслава, винаги ще бъдеш трета класа и в чалгата и в живота.

  • Веса Паспалеева каза:

    В интервюта тая Емилия винаги говори като препълнила и препила циганка от женския пазар.

  • Хахахак каза:

    Последно време каквото и да Изпееш и да направиш или да кажеш е толкова изкуствено ,че даже и не си правя труда да го чуя .Хубаво е човек да припомня старите песни на колегите си ,но е малко нагло всяка втора песен да ти е от ретро поп фолка в рамките на година !!! Песен със Стораро е хубава ,но Деси си е Деси … ,тази песен също добре си я направила ,но Оригинала лично на мен повече ми харесва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!