Емилия за промяната: Исках да започна едно ново начало

Наскоро Емилия изненада почитателите си с драстична промяна във визията си. Звездата, която от началото на музикалната си кариера стоеше твърдо в отбора на блондинките, спонтанно реши да се сбогува с русия цвят.

За промяната във визията, за избора на нов цвят за косите и нова прическа, певицата обяснява в „На кафе“:

„Исках някаква промяна предвид трудната година, която минахме. Бях решила да променя цвета и това да стане преди да е свършила тази лоша година. Исках да започна едно ново начало, нещо да променя, за да може и всичко да се промени към хубаво“.

В края на 2020-а излезе и иновативният албум на изпълнителката, озаглавен „Акула“, който бе отлаган близо две години. „Много съм горда с флашката, защото това е нещо много иновативно. В албума съм събрала само харесвани песни, вече утвърдени“ – разказва тя.

Емилия пусна чисто нов международен проект на световно ниво / ВИЖ

Била е сигурна, че много от почитателите й няма да са доволни от англоезичния проект, който наскоро излезе и получи много противоречиви коментари. „Парчето Deals е снимано заедно с Djeale.  Избързах да пусна Djeale, защото знаех, че е тотален хит. Много ми пасна. За Deals знам, че е различното парче, но в момента съм в такъв етап от живота си. Искам да правя различни неща, да се чувствам жива, да разнообразявам. Сега ще пусна попфолк парче“ – споделя Емилия.

Реклама

1 коментар към “Емилия за промяната: Исках да започна едно ново начало”

  • Таня каза:

    Не ставаш, Буратино. Нямаш нито глас, нито харизма, нито интелект, а на всичкото отгоре си зла и нечистоплътна. Хората те мразят и има защо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!