Емилия за последния дует с Денис Теофиков: Ще оставим следа в сърцата ви/ СНИМКИ

Емилия публикува серия кадри от предстоящия си видеоклип, който е и последният й дует с Денис Теофиков, рано напъснал този свят.

Певицата вече пусна тийзър на лентата и обяви премиерата – 11 март в 11.03 часа, в онлайн канала й.

Ден преди да излезе клипа тя отправи специална благодарност към екипа, реализирал мащабния проект.

Емилия пусна тийзър на последния дует с Денис Теофиков/ ВИЖ

„Да, време е. След толкова много събития в живота ни, смело мога да заявя, че това е проектът на живота ми до този момент! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем толкова голям и работещ екип. Благодаря на всички актьори за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки, който беше с нас и до нас!“ – написа изпълнителката.

Специално за дуетния си партньор казва: „Денис…… Ех, Денис… Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други“.

Фолк звездата разкри още, че точно по това време е разбрала, че е бременна. Въпреки деликатното си състояние, тя стоически издържала тежкия снимачен процес.

„Точно тогава, преди почти 10 месеца разбрах за Жоржина.Не беше лесно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, но всичко си заслужаваше. Всеки един момент си струваше! Всички много работихме за този резултат. Вярвам, че ще усетите емоцията и ще оставим следа в сърцата ви“ – обясни тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.