Емилия: Жена съм, търся любов, искам любов и създавам любов

Емилия посрещна Деня на жената в приповдигнато настроение. Попфолк звездата поднесе на почитателите си красива фотосесия и сподели своите емоционални мисли по случай 8 март.

„Аз съм Жена!!! Жена, която плаче, жена, която се смее, прощава, обича, ранява. Жена, която се влюбва, греши, танцува, ревнува, целува, прегръща. Аз съм жена понякога силна, понякога слаба. Понякога съм грозна, понякога красива, понякога съм и дебела, понякога слаба. Понякога крещя, понякога мълча, понякога преглъщам и тъжа. Понякога съм ядосана и лоша,понякога добра и съжалителна. Аз съм жена. Аз съм МАЙКА – не перфектна, но много любяща. Аз съм жена от плът и кръв и търся любов, искам любов и създавам любов. Обичайте истински всичко, до което се докоснете, следвайте женската си същност, никога не изневерявайте на себе си, не изпускайте и най-малката възможност да се почувствате щастливи и най-вече никога не се отказвайте от мечтите си! Честит празник на най-нежните и най-ранимите същества на планетата – ние Жените!!!“- написа певицата в социалната мрежа.

Думите и снимките й предизвикаха стотици коментари от страна на феновете и многобройни благопожелания за празника.

Реклама

2 коментара към “Емилия: Жена съм, търся любов, искам любов и създавам любов”

  • oops каза:

    Бабешки истории, не спря да се натрапва това лелче, като не става с пеене дай да се правиме на инфлуенсъри, не ти се получава сори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!