Емилия: Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора

Емилия се завръща на музикалната сцена след 40-дневен траур с една много специална песен послание. “Завинаги” е баладата, която певицата посвещава на непрежалимия Феди Башур, който напусна този свят без време.

Видеоклипът за по-малко от денонощие има близо 200 000 преглеждания в PlanetaOfficial и многобройни коментари, в които феновете на певицата изразяват своята съпричастност към този толкова труден момент за нея и близките й, съобщават от Планета ТВ.

Самата Емилия в деня на премиерата на “Завинаги” публикува пост в официалните си профили в социалните мрежи, който гласи:

“Чувствам, че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен – най-силният човек, когото познавам и се възхищавам! На цялото семейство на Федка, че дадоха съгласието си за тази песен! На моя екип, на всички от “Пайнер” и “Планета”, които винаги са зад мен! За мен тази песен е повече от специална и беше тежко, докато работихме по нея… И винаги ще бъде част от моя действителен живот! Знам, че има много хора, които имат същата съдба и дано, слушайки тази песен, сълзите омекотят болката им. Докато имаме сълзи в очите, все още сме хора и все още имаме сърца.”

ВИЖ/ Емилия – Завинаги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!