Емилия даде отговор дали със съпруга й са разделени

Емилия даде отпор на слуховете от последните дни, че се е разделила със съпруга си. Медийните спекулации относно евентуален разрив в семейните им отношения започнаха след  публикация на Жорж Башур в социалните мрежи, че “всяко нещо има начало и край”.

“За мое щастие не съм разведена и няма да се развеждам. Относно Фейсбук статуса му, мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент. Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена. Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно” – сподели тя в “Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Звездата си припомни моменти от старта на професионалната си кариера, който беше преди 20 години.

“Не обичам такива равносметки, те ме карат да се чувствам така сякаш давам назад. Стремя се да остана в очите на хората не с числа и години. Искам да казват, че Емилия е по-продуктивна, прави по-хубави песни. Независимо колко години си на сцена, важно е какво си оставил след теб” –  категорична е звездата.

Емилия открито за голямата промяна / ВИДЕО

Само преди часове актуалната фолк звезда загатна: „Имам една изненада за вас…. Очаквайте я до края на седмицата“.

В интервю за „Открит микрофон“ на Signal.bg хитовата изпълнителка отговори на всички въпроси относно новата посока в кариерата си.

Гледайте интервюто с нея тук!

 

4 коментара към “Емилия даде отговор дали със съпруга й са разделени”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!