Емилия: Всяко нещо ме е изкачвало на следващо стъпало

Емилия изпрати една от най-успешните години в професионален план. Тя споделя, че в различните периоди се е чувствала по различен начин. В началото на нейната кариера за нея най-успешната година е била тази, когато се появява първия й албум “Весело момиче”.

“Всяко едно нещо ме е изкачвало на следващо стъпало. Имала съм в кариерата и някакви застои. Раждането на децата ми например, е било свързано с оттегляне от сцената за година, година и половина. Така че не мога да кажа, че 2019-а е най-успешната ми година, тъй като във времето всичко е било много различно като представяне, като клипове, чисто като бизнес беше много различно…” – споделя тя в „Автограф“.

“Но пък през 2019 създадох едни от най-хубавите си дуети с Денис Теофиков. Самите песни са много хубави и много ни паснаха на нас. Смятам, че това са песни, които ще останат и с това най-много се гордея, защото винаги един артист иска след себе си да остави следа. Във времето такива вечни песни са “Целувай ме”, “Не виждам”, “Нежни устни”, “Весело момиче”. Това са песни, които продължават да се искат и да се слушат. Затова не мога да определя, коя година ми е най-успешна. За всяко време си имах успехите” – подчертава тя.

Емилия с признание към съпруга си Жорж Башур

На коментарите и въпросите от почитателите на певицата, защо прави толкова много дуети, а няма самостоятелни песни, Емилия отговаря така:

“В момента е много актуално да се правят не дуети, а колаборации с трима, четирима или повече изпълнители. Това е времето, в което е много модерно да се събират различни стилове от музиката. За мен музиката няма граници. За мен музиката е хубавата песен, без значение на какъв език е изпята, без значение жанра. Същото ще кажа и за песента, която искам да представя – новата песен, която се изпълнява от четири човека, казва се “Джале”. Това е вторият интернационален проект, предназначен за външния пазар и смятам, че също ще пожъне голям успех. Много надежди имам за нея, но все пак последната дума имат зрителите” – обяснява тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!