Емилия: Време е да направя пауза!

Емилия реши да се оттегли от сцената през най-летния месец на годината. Фолк звездата на „Пайнер“ побърза да успокои почитателите си, че отсъствието й е свързано с така очакваната от нея и семейството й ваканция.

„Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро!“ – написа тя в социалната мрежа.

Певицата публикува и снимка, на която се вижда, че със съпруга й Жорж Башур вече се радват на любовта си като за своята почивка са избрали райко кътче.

Първото полугодие на 2019-а се оказа особено ползотворно за актуалната изпълнителка, която наред с хитовите си проекти, радваше публиката и с многобройни клубни изяви.

Кога Емилия ще възобнови участията си и с какви проекти ще изненада пред новия сезон, предстои да разберем.

7 коментара към “Емилия: Време е да направя пауза!”

  • Истината каза:

   А неграмотника на държавата се изсра. Научи се да пишеш, бе сопол.

  • Мерям каза:

   Така никой за нищо не е виновен как можете да казвате че те са виновни или да си чешате пръстите. Както знаете той беше неопитен и на всеки може да се случи. Само те си знаят какво им е. А вие кво искате да се затвори и д не излиза ли това не е нащина не кълнете не е хубаво
   Стига със тая злоба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!