Емблематични хитове на 90-те в новия проект на Роксана

Роксана промотира новия си проект, озаглавен “Камъните“. Този път певицата успя да изненада меломаните, припомняйки им емблематични заглавия на хитове от зората на попфолка. Феновете веднага коментираха, че с тази песен тя ги връща в миналия век, в златните години на тази музика.

За по-малко от 24 часа „Камъните“ регистрира над 100 хиляди гледания в най-голямата платформа за видеосподеляне – YouTube, в официалния канал на телевизия Планета, Planeta Official.

„Виждам как се вълнувате от новите ми проекти, а тези вашите реакции са като адреналин за мен и още по голям стимул да правя нови песни и да си кажа: Роксана заслужава си“ – казва изпълнителката и допълва още:

„Естествено има хора, които не ме харесват и това е нормално, шарен свят – един обича едно, друг обича друго. За мен хората, които критикуват са моят коректор в музиката и много пъти съм си сверявала часовника точно по този начин. Разбира се от градивната критика, а не просто от злобните коментари, които пък ми показват, че и този път съм се справила много добре.

Исках да върна хората към онези златни години на фолк музиката в България, когато фолк жанрът имаше своя идентичност, защото в днешно време нещо се омешахме и вече дори има колеги, които не знаят дали са фолк, рап или поп изпълнители. Другата причина да снимам такъв проект е носталгията на почитателите по старите песни и ретро партитата, които са хит вече в цялата страна.

Видеото към песента ми „Камъните“ е умишлено толкова семпло, умишлено в него няма скъпи коли, голи мъже, декори за хиляди левове и десет тоалета на популярни марки. Исках наистина да снимам един ретро клип на такъв тип песен, в което единственото важно нещо е доброто настроение и красивата усмивка. Благодаря ви от сърце, че и този път оценихте високо моя музикален проект“.

Роксана разкрива, че за този хит е вдъхновена от ромския фолклор. Аранжиментът е на Даниел Ганев, а закачливият текст е написан от Мариета Ангелова.

За визията си изпълнителката се довери на Ива Атанасова /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Момчил Спасов /коса/. Режисьор на изпълненото с настроение видео е Йордан Петков.

ВИЖ/ Роксана – Камъните

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!