Емануела с признание: Вече е много трудно!

Емануела изпрати поредната успешна година в професионален план. Тя реализира пет клипа, с които затвърди позициите си на една от водещите певици в попфолка.

През февруари 2019-а излезе самостоятелното й парче “Скъпото се плаща”, а през май се появи колаборацията й с Илиян“Я се успокой”. Музикалната атака продължи и в началото на лятото с “Предател”. “Аре, дърпай” и “Вечно свързани” направиха премиера съответно през септември и декември.

Изумителната Емануела закри концерта на „Планета“

Независимо от успеха на хитовата поредица, певицата е критична към себе си и не може да каже, че е направила най-хубавите си песни през изминалата година.

“Според мен, те винаги предстоят. Има песни, които на едни хора се харесват, на други – не. Вече е много трудно, защото за всичко е пято, всичко е казано, всичко е толкова преекспонирано, че на нас, изпълнителите, ни е много трудно да създаваме и по-актуални парчета. Никога не знаеш кое ще бъде хит или кое ще се хареса най-много на публиката” – казва изпълнителката пред телевизия “Планета”.

Звездата харесва всички свои песни, защото в тях винаги има история, нещо преживяно. Не обича да планира далече във времето появата на даден нов проект, а решава на момента.

“Зависи от начина, по който се чувствам. Вярвам, че за да предадеш емоцията в парчето, трябва да имаш тази емоция в себе си. Ако нямаш емоция за дадена песен, тя няма да се получи. Правила съм такива неща и не се получава, затова вече не правя компромиси” – споделя още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!