Емануела с изненадващо откровение

Емануела направи изненадващо признание в социалната мрежа. Фолк звездата смята да се подложи на ринопластика.

Това сподели самата тя в официалния си профил в социалната платформа Инстаграм. Според запознати тя харесвала шумно коментираната промяна в колежката й Преслава, чийто краен резултат я провокирал най-сетне да се осмели и да реализира интервенцията, разбира се, след карантината.

Певицата реши да зарадва меломаните с включване в мрежата, като за тази цел активира опция за задаване на въпроси от страна на последователите.

“Правила ли си си ринопластика? Ако да – при кой хирург”, пита фен на Емануела, а тя пише: “Не, но го обмислям. ”Всъщност бъдещата операция няма да е по повод здравословни причини, а от чиста суета. 38-годишната брюнетка неведнъж е споделяла, че е “за” хирургическите намеси, стига те да са извършени при доказани в областта специалисти и в рамките на нормалното, пише „Телеграф“.

Емануела направи редица откровения, едно от които, меко казано, шокира музикалната фен общност.

Профилът й е заключен, за разлика от поддържаните страници на редица други български знаменитости.

“Заключен е заради един психичноболен човек, който притеснява мен и моите близки, когато органите на реда си свършат работата, ще го отключа”, сподели пайнерката.

Емануела и Ариа го играят секси бандитки от бъдещето

Всъщност за тормоза стана ясно през изминалата година, тогава фолк певицата публично обяви, че е жертва от четири години, като за виновник посочи свой почитател. В началото вниманието я задушавало, след което действията му стигнали до крайности – не спирал да й пише лични съобщения, както и коментари под постове от различни анонимни профили в социалните мрежи, дори дръзвал да я тормози на участия, затова тя подала жалба. Според последната информация сагата между тях все още не е разрешена.

3 коментара към “Емануела с изненадващо откровение”

  • Таня каза:

    Емануела, ти си прекрасна и невероятно красива жена! Естествената красота, която ти притежаваш, е дар от Бога! Моля те, недей да се водиш по акъла на колежките си, които масово се обезобразиха с тези ринопластики и сега не можем да ги различим една от друга. Носът ти си е много добре – недей да го съсипваш като Преслава например. Тя не прилича на себе си вече, а беше красива жена, но..
    Ако посегнеш на лицето си без да имаш никаква нужда от това, това според мен ще бъде огромна грешка. Естествената красота не бива да се съсипва!!! Дано да размислиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!