Емануела

Емануела – смело в нови предизвикателства

Емануела е сред най-атрактивните музикални звезди у нас и не се страхува смело да се впуска в нови предизвикателства. Почитателите на хитовата изпълнителка я подкрепят във всеки един проект.

Певицата на „Пайнер“ не си поставя ограничения, а партньорствата й излизат и извън пределите на страната. Това показа тя и в новия си музикален проект, който е с гръцкия изпълнител Kyriacos Georgiou.

Песента им “Граници“ / DEN MPORO бързо успя да се нареди сред най-гледаните в българския трендинг на YouTube нови видеоклипове.

Тази вечер Емануела отново ще представи сингъла на живо в Пловдив, а петък – и в Стара Загора. Партито в града под тепетата е 50/50 нови и по-стари хитове, а звездата на телевизия “Планета“ има с какво да зарадва публиката.

Наред с музикалните си изяви, тя винаги се е стремяла да посвещава максимално от своето време и внимание на малкия си син Димитър. Именно той й дава сили и хъс да се справя с предизвикателствата в живота, а игрите с него са извор на много усмивки и истинско щастие.

3 коментара към “Емануела – смело в нови предизвикателства”

  • Лена Клавдиевна каза:

    Емилия , както е истинското име на проститутката, не спря да занимава със своята несъстоятелност. Както пее Глория: „Боклук си беше ти , боклук си и остана…“

  • Стаматка Крушова каза:

    Ето,върна си стила лелката! Аплодисменти! Пердето от кухнята е отново преработено в рокла!
    И задължителните висулки от полилея,ама тези са от хола на баба Стефка от 6тия етаж. Твойте си ги пазиш за следващата фотосесия-както се вика- да изненадаш феновете си с (травеститската) си визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!