Емануела реагира остро на Преслава заради Цецо Андреев

Преслава, която снощи изненадващо се появи в Big Brother Most Wanted в ролята на защитник на гримьора Цецо Андреев, предизвика буря от реакции у зрителите  заради положителното мнение, с което го възнагради. Тя не видя грешки в поведението на гримьора и  пламенно го защитаваше, определяйки думите му спрямо колежката й Емануела като по-скоро като емоционален изблик, а не желание да я злепостави в публичното пространство.

По този повод Емануела, която преди седмица излезе по своя воля от риалитито, остро отбеляза своята позиция в социалната мрежа.

„Най- глупавото изказване на някои от коментаторите в Big Brother беше, че ние с Цецо ще останем приятели (искрено се смях), също че съм споделяла с него лични неща (крайно невярно)!!! А най най-смешното беше, че той не ме е обиждал, позовавайки се на жълти медии, както той сам каза… Смях се и на това как се оправдава простотията с емоционалност…! Най-обективни и на място, реални и очеизвадни бяха коментарите на Кулагин и Патрашкова, личи когато имаш интелект и говориш с него!!!“ – написа тя.

На свой ред феновете на Преслава и Емануела разпалиха остра дискусия в социалните мрежи заради ситуацията.

4 коментара към “Емануела реагира остро на Преслава заради Цецо Андреев”

 • Кристиан каза:

  А защо не споменахте името на Кали, която също говореше за Емануела и Цецо, а само Преслава? Малоумници

 • Иво каза:

  Преслава доказа зa пореден път показа нагледно защо няма жени приятелки. Емануела каза толкова хубави неща за нея в Папараци преди около месец, а Преслава и се отблагодари като я нападна в ефир.

  А никой не говори за Кали, защото тя не е оневинила Цецо.

 • Preslav каза:

  Преслава – нарочно пишете само нейното име, а другите, които го защитават? Преслава си е напълно права и изобщо не е обидила Емануела, всеки си избира, с кого да общува и с кого не. Това, че Емануела и Цецо не са приятели вече, какво пречи на Преслава да бъде с него?

 • Преса каза:

  Преслава е долен боклук с ужасен характер и амбиция, която граничи с лудост.Като човек е тотал щета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!