Емануела разтърси социалната мрежа, бори се за сина си

Емануела разтърси социалната мрежа с лично откровение, свързано с малкия й син. Певицата публикува емоционален пост, в който разказва за съдебните дела по повод попечителството над детето.

Според публикация в медиите, Софийският районен съд е предоставил упражняването на родителските права върху 4-годишния Димитър на неговия баща, като е определил момчето да живее при него, а майката да плаща издръжка. Решението обаче не е окончателно и подлежи на обжалване в двуседмичен срок.

Ето дословно думите на Емануела:

”Когато става дума за децата ми, няма как да замълча. Започваме оттам, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата приятелка на Димитър Динев, Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно! Мотивите за съдебното решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му, защото много съм работила. Какво да кажем за докторите, които дават нощни смени, както и за всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца… Нима те не се грижат за децата си? Но според съдия Елена Динева нямаме това право…”
Певицата твърди, че има влязло Прокурорско решение, според което, тезата, че тя отчуждава сина си от баща му, не е вярна:

“Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап – допълва Емануела – Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това (ако изобщо е възможно да стане), ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално. За какъв морал да говорим, когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!! Лично мое мнение е, че “любящият ни Дядо стои зад това” – човек “патриот”, с амбиции за политическа кариера, опитващ се да вземе деца от майките им, за да създава конфликт между родителите. Ето това е “човек, достоен за нашата политика”.

Откровението на изпълнителката предизвика лавина от коментари в нейна подкрепа от страна на последователите в официалните й профили.

4 коментара към “Емануела разтърси социалната мрежа, бори се за сина си”

  • Ива Костова каза:

    Давай, Емче, ние сме с теб. Дъртия мошенник Динев цяла България го мрази и без това, защото е един от тези, които я съсипва.

  • Аз съм баща и се радвам , че нещата се променят. Точно така трябва да бъде , с равни права и за двамата родители. И щом съдията е отсъдил по този начин, значи има причина да го направи. Обяснете ми какви майки са тези , които гледат децата си , колкото да имат снимки за фейсбук и инстаграм , а да покоряват нощните клубове през останалото време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!