Емануела проговори имала ли е отношения с Благо Джизъса

Емануела разкри как оправят проблемите си в попфолка

Емануела, която е сред топ имената в попфолка, има особено натоварен график с участия. Звездата на „Пайнер“ не крие, че е изморена, но и не се оплаква.

„Изморена съм, но какво значение има дали ще работиш през нощта или през деня?! И в двата варианта е изморително. Всяка работа напряга и създава проблеми“ – казва тя пред „Шоу“.

Славата не я отегчава, а й харесва, въпреки много клюки. „Клюките са ми смешни и не се интересувам от тях. Дразня се на хората, които ми ги казват. Затова мразя да ходя и по фризьорски салони, защото там е пълно с клюки и искаш- не искаш научаваш всичко. Прибягвам до услугите им само когато ми се наложи. Напрягам се, когато попадна в такава клюкарска среда“ – споделя тя.

По повод на слуховете, че е имала отношения с Благо заявява категорично: „Не, никога не сме имали отношения. Преди време бяхме ходили на вечеря, аз исках да го снимам в мой клип. Но въобще не можем да говорим за флирт и още повече за някакви сексуални отношения“.

Емануела хвърли голяма бомба с новината, че с Мартин са пак заедно и обяснява появата му в Биг Брадър така: „Ние наистина не бяхме заедно, но винаги сме били приятели. Изненадах се, когато го видях да влиза в Къщата. Никога не съм очаквала, че ще направи такова нещо за мен. Много е далеч от медиите, от публичния живот, никога не е искал да става популярен. Реши се на тази крачка, за да ме защити мен, пък и семейството си. Все пак се изговориха много глупости, включително, че съм го била развела. Това не е така!“

„Ние сме много близки и няма как да се държим по друг начин. Говорим за 20-годишно приятелство! Само времето може да покаже тези неща дали ще се запазят, или не. Дали сме заедно или не – на този етап не желая да коментирам“ – допълни още певицата.

Признава, че не би простила на гримьора Цецо Андреев обидите, които той изрече по неин адрес  и няма как да заработят отново заедно.

„Категорично не! Дори и да ми се извини, пак не бих работила с него. Той обиди жестоко целия бранш и във всеки един момент може да скочи отново и да казва неща, които не са така. Избълва много измислици за мен“.

Емануела дава яснота и по повод обвиненията към нея в интригантство. А за това дали изпълнителите се карат за реда на излизането си на сцената за големи концерти казва:

„Редът, по който излизаме на сцената, не зависи от нас. Така че няма за какво да се караме помежду си. Цецо много се оплете в лъжите си. Първо заяви, че колежките ме обвиняват мен в интригантство, след което обърна палачинката и по време на последния лайф каза, че аз съм говорила за тях, че са такива. Сменя си версията всеки ден. Уважавам колежките си и то доста, както и те мен. Не съм чула някоя да говори зад гърба на друга. Ние оправяме проблемите си очи в очи, без да се обиждаме“.

Реклама
neustoima

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!