Емануела проговори за отношенията си с Димитър Динев

Фолк звездата споделя : Много са сложни тези отношения

Емануела се радва на много професионални ангажименти и малкото свободно време, което й остава, се старае да го посвети на отглеждането на малкия си син.

“Предпочитам да стоя вкъщи без грим, да съм с детето или да излизам навън с Мити, да го срещам с други деца, за да си играе. Старая се да наваксвам пропуснатото време, когато съм на участия и не мога да съм си у дома. Защото децата имат нужда от внимание“ – казва тя в “Автограф“.

Разказва, че в началото бащата на малкия не й е помагал за отглеждането детето. Напоследък обаче променил отношението си и тя вече може да разчита на неговите грижи. Обяснява, че преди детето й не се е чувствало много добре в тази ситуация – да се мести от един дом в друг, когато го е взимал баща му.

“Но децата обичат родителите си инстинктивно. Той няма как да прецени в момента кой от двама ни се грижи по-добре за него. Прекалено малък е. Той обича мен по един начин и баща си по друг начин. Нормално е да има връзка и с двамата. Смятам, че има неща, които той би преценил вече като по-голям.“ – споделя тя.

С Димитър Динев – бащата на сина й, в момента са в нормални отношения и си пожелава така да продължат. Подчертава, че за едно дете е много важно родителите му да се разбират и да имат нормална комуникация помежду си. Какво се е случило между тях, кой е виновен и кой не, няма значение. Фактите са, че са разделени и певицата не вярва да има друго развитие между тях двамата.

“Много са сложни тези отношения. В един момент казваш: “Заради детето…“, но аз не мога да знам какво ще бъде в бъдеще. Може да се влюбя отново в Митко, което ще е много трудно, предвид нещата, които сме преживели. Не знам дали хората са се влюбвали в някого два пъти. На мен досега не ми се е случвало. Така че не мога да кажа дали ще се съберем, или няма да се съберем. Каквото е отредено отгоре, това ще стане. Но предпочитам да сме в добри отношения. Това е много важно за детето“ – казва още Емануела.

1 коментар към “Емануела проговори за отношенията си с Димитър Динев”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!