Емануела и Джордан отново доказаха усета си за хитове

Двойничка на Емануела изкушава Джордан

“Купих ти сърце“ е новият дуетен проект на Емануела и Джордан. Това е и едно от най-очакваните заглавия в попфолка това лято. Двамата изпълнители отново доказват усета си за хитове. Меломаните побързаха да похвалят музикалния тандем, а гледаемостта и многобройните споделяния също категорично говорят за добре свършената работа на целия екип.

Зад музиката и аранжиментът на “Купих ти сърце“ стои Радомир Кишев, а текстът е написан от Александър Попов и Петя Радева. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, а сценарият обединява неговите идеи с тези на Емануела.

Специална роля в клипа е поверена на Ванеса Георгиева, чийто образ в сюжета на моменти се слива с този на Емануела, а на търсещият любовта Джордан му се привижда, че преследва ту едната, ту другата красавица. Заслуга за визуалната прилика, както и за целия стайлинг на проекта имат Ива Атанасова /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Момчил Спасов /коси/.

В деня на премиерата с пост в социалните мрежи Емануела и Джордан отправиха благодарност към всеки участвал в реализацията на “Купих ти сърце“, а на свой ред феновете ги възнаградиха с поредица от комплименти.

“Страхотен дует! Много добро съчетание на гласовете. Цяло лято ще се слушат Емануела и Джордан и “Купих ти сърце“, “И двамата последните години пускат само хитове! Нямат песен, която да не ми хареса. Браво! В дискотеката ще гърми…“, “Песента е Топааа!“, “Определено много добра комбинация са двамата. Свежичко и доста различно звучи песента, страхотен проект!”, “Поздравления Емануела и Джордан, продължавайте така и за напред“ – гласят някои от първите коментари в мрежата.

ВИЖ/ Емануела и Джордан – Купих ти сърце

 

1 коментар към “Емануела и Джордан отново доказаха усета си за хитове”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!