Емануела и Джордан изненадват с нов дует

Изпълнителите записаха нов съвместен сингъл

Емануела и Джордан подготвят нов дует. Певицата  зарадва своите многобройни почитатели с ексклузивната новина в предаването “На кафе“. Тя издаде, че заедно с колегата си вече усилено работят по съвместния си проект.

“Сега от тук ще отида на запис. Подготвяме дует с Джордан, много хубава песен“ – разкри изпълнителката пред Гала.

Меломаните отдавна изявиха желание изпълнителите, които са и добри приятели, да направят нов съвместен проект.  Парчето съвсем скоро бъде факт, а феновете им се надяват това да е поредният им хит.

Паралелно с тази песен, Емануела се замисля и за по-мащабен проект – нов албум.

“Работя общо взето за албум, който трябва да издам вече, защото е крайно време. Но все още обмислям какво да включа вътре“ – издаде тя.

Актуалната изпълнителка продължава да бъде желан гост и в клубовете. Тази седмица й предстоят три срещи с публиката – две в София и една в Пловдив. В дните, когато няма участия пък, певицата предпочита да бъде със своя малък син. Тя е на мнение, че вниманието и грижите към децата са много важни и не трябва да бъдат пропускани моменти, независимо колко си изморен и ангажиран в работата. Щастлива е, че големият й син вече е поел по своя път и има желание да продължи образованието си в Австрия.

2 коментара към “Емануела и Джордан изненадват с нов дует”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!