Емануела: Имала съм много трудни моменти

Емануела проговори за трудните моменти в живота  си. Тя разкри дали са верни слуховете, че се разделили с Мартин, на когото преди време предложи брак. Певицата сподели и в какви взаимоотношения са с бащата на втория й син -Димитър Динев.

Тя подчерта, че с всички мъже в живота си сега е в добри отношения.

„Имам това, което искам от живота си. Който и мъж да е до мен, няма как да се чувства щастлив, защото аз просто нямам време за него. Смятам, че съм си самодостатъчна. Преди време изпитвах страх, че мога да остана сама, че трябва задължително да имам някого до себе си, затова и винаги съм била от връзка във връзка. Не съм имала много връзки. Противно на тези глупости, които се пишат. Даже наскоро четох, че съм мъжемелачка и кой ли не ми е минал през леглото“ – сподели попфолк певицата  в предаването „Папараци“.

Актуалната фолк звезда не скри, че след като е останала сама след раздялата с Митко Динев й е било изключително трудно. Тя поясни, че страховете й са били емоционални, а не финансови.

„Имала съм много трудни моменти. Не съм можела да се побера в себе си. Страхове са ме блъскали от едно настроение в друго“ – заяви Емануела.

2 коментара към “Емануела: Имала съм много трудни моменти”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!