Емануела даде отговор дали е бременна

Емануела даде отговор на появилите се спекулации в някои медии, че е бременна. Повод за такива подозрения даде снимка от нейно клубно участие, на която се вижда наедрялото й коремче.

Попфолк звездата внесе яснота относно тиражираната новина, че е в очакване на трета рожба.

„Чак пък бременна, Боже?! То най-лошото е, че не знам от кой, а аз съм като Дева Мария“, през смях обясни изпълнителката на новия хит „В чуждите легла“. След като от нас видя снимката, която я нарочи за бременна, Емануела категорично отсече: „Снимката е манипулирана, аз в момента съм с най-плоския корем, който съм имала някога. Явно е модерно да ни забременяват на три-четири години, особено след като си раждал вече“ – коментира певицата пред HotNews.

Изпълнителката на „Пайнер“ първоначално се замислила дали снимките от участието й в столичния клуб не са с обратен ефект заради скорошна операция на коремната част.

Емануела предизвика бум в мрежата

„Неотдавна си направих операция за махане на бучки в следствие на ражданията ми секцио. Много болеше и се наложи да се оперирам“ – обясни още певицата.

Припомняме, че Емануела има двама сина, като малкият Димитър е от връзката й с Димитър Динев – син на бизнесмена Динко Динев.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!