Емануела: Бяхте невероятни!

Емануела представи най-новия си клип “Вечно свързани” ден преди бляскавия концерт “Планета на 18”. Песента получи своята лайв премиера на голяма сцена в зала “Колодрума” в Пловдив. Многохилядната публика бурно аплодира своята любимка, която закри спектакъла по случай пълнолетието на музикалната медия.

„Бяхте невероятни“ – отбеляза хитовата изпълнителка и публикува снимка с визията си от концерта

Междувременно в портала за видеосподеляне YouTube феновете затрупаха звездата със суперлативи и лайкове за “Вечно свързани”:

“Една много силна и стойностна песен с красива мелодия и въздействащ текст. Поздравления за Емануела и авторите на музикалния проект!”, “Емануела свързва поп- фолка с успеха! Велика!“, „Това вече се нарича тотален хит! Браво, Емануела!”, “Уникални песен и клип! Емануела за пореден път прави хит и доказва своето място сред най-добрите поп-фолк изпълнителки в България!”, “Съвършена, както винаги! Ти правиш само хитове, Емануела! Обичам те!” – пишат някои от феновете.

Музиката и аранжиментът на “Вечно свързани” са на Даниел Ганев, а текстът е написан от творческия тандем Александър Попов и Петър Петров. Режисьор и сценарист на красивото видео е Людмил Иларионов – Люси, а кадрите са заснети от оператора Иван Иванов.

 

Промо / Емануела – Вечно свързани

 

За визията напевицата се погрижиха Никола Иванов /грим/ и Здравко Куманов /коса/. Певицата не пропусна да благодари на модела Николай Чолаков, както и на нейната приятелка Поли Ташкова, че е приела да бъде част от проекта. По време на снимките на видеоклипа Емануела засне ексклузивна фотосесия с Георги Малев.

1 коментар към “Емануела: Бяхте невероятни!”

  • Van каза:

    Какви са тези глупости. Бяхме там и видяхме целия потрес. Ако на закриване с плейбек се нарича закриване. Много жалко да се залага на такъв тип изпълнител и то си пролича…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!