Елена Паришева: Важно бе да ме запомнят не изцедена, употребена, ядосана и сърдита

За първи път певицата застава сама пред камерите след слизането си от сцената

Елена Паришева заявява: „Разделям живота си на две половини – преди Ивелин и след Ивелин“. „Привлече ме душата на Ивелин“ – подчерта тя пред Мариян Станков – Мон Дьо. За първи път певицата застава сама пред камерите след слизането си от сцената.

През миналото десетилетие тя беше супер звезда, след която въздишаха много мъже. Днес тя е майка и е жената, в която е влюбен футболист номер 1 на България Ивелин Попов. Извън тази статистика Елена дава първото си самостоятелно интервю, след като преди 7 години в своята абсолютна точка на кипене в кариерата си слезе от сцената.

„Имам чувството, че вече дори съм забравила какаво е да си Елена Паришева. Имала съм някои проекти, които съм правила, но не са били част от мен. Правила съм ги чисто маркетингово. Просто хората ме познаваха и бях Елена Паришева, сега съм си Ели. За мен беше много важно да ме запомнят такава, каквато съм. Не изцедена, не  употребена, не ядосана, не сърдита, както става в повечето случаи, когато един човек тръгне да слиза надолу“ – споделя някогашната фолк звезда.

Елена Паришева не е просто бивша фолк певица, която иска да говори нещо по телевизията. Тя е много повече.

Гледайте във видеото един силно емоционален разказ за живота, в който „футбол“ и „попфолк“ са само обикновени думи. Това е интервю за любовта, която въпреки всичко оцелява. За интригите и „приятелите“, за болката и самотата, за пътя, по който невинаги е имало само рози, за оцеляването на един брак, който много хора не са искали, за загубата, когато си на върха, за суетата на която се изплюваш в лицето и за егото, което набутваш в миша дупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!