Елена Велевска: Успехът в шоубизнеса е плод на комплекс от качества - Signal.bg

Елена Велевска: Успехът в шоубизнеса е плод на комплекс от качества

Елена Велевска: Последното нещо е да се изживявам като секссимвол

Елена Велевска е сред популярните личности, които не остават незабелязани. Певицата винаги е привличала вниманието към себе си не само с музикалните си проекти, но и с атрактивната си визия. Въпреки че мнозина я определят като секссимвол, тя самата не се приема по този начин.

“Последното нещо, което правя, е да се изживявам като секссимвол“, казва певицата и признава, че обича провокацията и често се стреми към нея.

Тя е на мнение, че успехът е плод на комплексни качества и освен добре изпипаните проекти, важно място, за да се наредиш сред водещите имена, има и визията.

“Аз залагам на артистичен образ, който съчетава не само пеене, но и добра визия. Ако двете неща не са в хармония, ще е много по-трудно да се откроиш и наложиш. Всичко е свързано. За мен е много важно всичко да е бъде на ниво, защото успехът в шоубизнеса е плод на комплекс от качества“, споделя тя в свое интервю.

Изпълнителката не крие, че получава не само комплименти, но и критики. Те обаче не я притесняват. Твърди, че й харесва хората да критикуват, защото това всеки път я кара да върви в правилната посока и да се усъвършенства.

“Уважавам различните мнения. Въпреки че не се влияя от хорското мнение, го уважавам“, казва още Елена Велевска.

Певицата се радва на многобройни участия. Работи по нови песни за своите почитатели в Македония и в България. Засега обаче не издава какво е замислила за предстоящия летен сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!