Елена Велевска с няколко нови проекта - Signal.bg

Елена Велевска с няколко нови проекта

Едно от най-популярните имена в съвременната македонска музика – Елена Велевска, не спира да е във фокуса на медиите в западната ни съседка. От една страна с факта, че е част от най-голямата българска музикална компания – “Пайнер”, а от друга – с личния си живот и перипетиите, които й се случват.

Преди няколко дни край Охрид певицата засне фолклорна програма за телевизия “Канал 5”, която ще се излъчи точно на Великден. На път за студиото, колата й попаднала в дупка на пътя и спукала две гуми.

“Не карах бързо, но пътя беше доста разкопан и без да искам колата ми попадна в доста голяма дупка. Обичам сама да шофирам и не се доверявам много на други да ме возят. Въпреки инцидента, и занапред ще ме виждате зад волана по пътищата на Македония и България” – казва тя пред Планета ТВ.

Страстната седмица ще бъде много вълнуваща за Елена Велевска и нейното семейство. Със съпруга си и трите им деца за големия християнски празник ще гостуват на нейните родители в Прилеп.

“Не съм много добра в месенето на козунаците, но ще ги поверя на моята майка, която е голям майстор. Затова пък заедно с децата ще боядисаме яйцата в четвъртък и обещавам да направим най-хубавите писани яйца за Великден. На всички пожелавам весели празници, мир и светлина в душите!” – споделя изпълнителката.

Елена Велевска вече работи по няколко нови музикални проекта. Съвсем скоро в Македония ще представи нова песен за тайнството Кръщение, а преди лятото обещава да зарадва и почитателите си в България с нещо ново и атрактивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!