Екстра Нина с нови изненади

Екстра Нина днес е рожденица и вече се радва на многобройни честитки от близки, приятели, колеги и почитатели. Тя посреща празника си щастлива, защото е преоткрила себе си.

“Човек, за да е щастлив, трябва да си поставя върхове. Затова продължавам да работя упорито и да следвам мечтите си” – казва певицата пред Планета ТВ.

Рожденият си ден ще празнува с приятели и почитатели, защото има участие в Истанбул, където живее от години. Най-вероятно ще разреже няколко торти, защото в Турция има традиция гостите да подаряват на рожденика торти. Самата тя се е поглезила за празника със СПА-процедури и масажи.

Екстра Нина е доволна, че тази година е успяла да реализира и два проекта – попфолк парче и народна песен. През май тя представи в Planeta Folk Official и в ефира на телевизия “Планета Фолк” своята интерпретация на “Елено моме”, а ценители на народната музика побързаха да я поздравят за изпълнението.

През лятото пък премиера направи третият дует на Екстра Нина и Kristis Kesaras със заглавие “Полицай”. Лентата зареди меломаните с горещи ритми и много хубаво настроение.

До края на годината певицата обещава още музикални изненади за своите почитатели.

Реклама
neustoima

2 коментара към “Екстра Нина с нови изненади”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!