Екстра Нина опроверга скандални твърдения на бившите й продуценти

Екстра Нина се разгневи на бившите си продуценти от Сънни Мюзик, с които преди години имаше краткотрайни договорни отношения. Легендарната певица се почувства дълбоко засегната от пост в социалната мрежа, в който от компанията отричат тя да е била техен артист. В чат с почитател на певицата, от Сънни Мюзик обявяват, че Нина е била търсена от полицията за данъчни престъпления и измами.

Екстра Нина не сдържа емоцията си и написа опровержение в профила си във фейсбук. Публикуваме пълния текст, без редакторска намеса!

„По повод на клеветите, отправени от Сънни Мюзик към мен, държа да разкрия истината за взаимоотношенията ми с този бивш продуцент. Подписахме тригодишен договор, според който трябваше да ми издадат албум. Записах 17 песни, които сама си платих.

Имахме уговорка да ми снимат клипове, но това не се случи и платих клиповете на „Доза 03“, „Казино“, „Моето си е мое“, „Следа от пръстен“, „Как се лъжеш“, „Тройна коалиция“, „Дръж ме“, „Светица“, както и правата на песните „Белязани с любов“ и „Боли да заборавиш ми име“.

Трябваше да ми платят клиповете и да издадат албума. Чаках три години, инвестирах постоянно, загубих страшно много пари и работа. Убиха ми кариерата. Това е най-неудачният ми период, за който винаги ще съжалявам, че така се подведох. Ако бях престъпница, както ме обвиняват, защо съм на свобода и защо фирма Пайнер отново подписа договор с мен?

„Съни Мюзик“ се подиграха и с колежката ми Весела, която заведох при тях. Направих голяма грешка, че им се доверих и почти подведох и сестра ми Цветелина да работи с тях. Доколкото разбирам, през последните години са загубили най-успешните си изпълнители – защо ли? Щастлива съм, че този период е зад гърба ми и отново работя с професионалистите на Пайнер, но и до днес феновете ме питат за неиздадения албум „Чисто нова“.

Даже почитатели ми изпращаха свои версии на албума – с обложки, включително с истински диск с фотосесията. Публикувам оригиналната обложка, с която Съни щяха да издадат албума, но това си остана просто нереализиран проект.

Не приемам обвиненията им, при това публикувани като коментар под нов клип на колежка, която работи с тях. Какво целят? Евтина сензация с факти отпреди години, при това не в тяхна полза? Или просто отмъщение, тъй като и преди съм разказвала тези истини в медиите? Ако сме нямали договор, защо ме въртяха с тяхното лого по Фен ТВ, публикуваха статии за мен и ми качваха клиповете в интернет? Недоумявам!“

 

7 коментара към “Екстра Нина опроверга скандални твърдения на бившите й продуценти”

 • Филаделфия каза:

  Екстра Нина е утвърдено име и в това спор не може да има. Жалко, че се е доверила на тези мошеници.

 • Съдията каза:

  Защо се карат като цигани не мога да разбера? Били сте заедно през някакво минало време , правили сте нещо или по-скоро никаква не сте я свършили, а в същото време летят обвинения и ругатни от всякъде. За мен и двете страни са виновни , за да се стигне то там да не се осъществи каквото и да е било т.е. никой не го е искал едните очаквали инициативата да бъде от изпълнителя , певицата от своя страна очаква и иска компанията да се сети и мисли за нея , като в същото време и се свидят 2 лева да даде за себе си . Е бива ли така , след толкова години да се пада до толкова ниско махленско поведение или е евтин пиар от двете страни?

 • Рени каза:

  Само напред и нагоре Кралице моя таланта го имаш и го носиш в теб ще оспееш отново да си върнеш позициите в поп фолк жанра обичам те Екстра Нина ти си номер едно само напред и нагоре.

 • 5 каза:

  Като певица ще кажа ,че Екстра Нина е еталон за поп фолк ,но отдавна и е минало времето .Днескашните деца не я познават , както и подрастващите ,а те са тези които определят течението .Моите уважения но тези песни в този период не струват ,като имат проблем да си го изчистят помежду си а не пред всички .Никой не го интересува ,относно влагането всеки продуцент влага толкова колкото певицата му е приоритет и не става дума за талант или секс просто от която има интерес или към която

 • Демокрация каза:

  Важното е да се ебеш с когото трябва, а другото се нарежда, за съжаление такава е действителността, всички го правим по един или друг начин

 • anelia каза:

  тръгнала да се обяснява аз също чух за този случай още преди години медиите бяха гръмнали .Като е невинна да ги осъди за клевета и уронване на престижа да си прибере парите ,като е измамена и е имала договор също може да ги осъди и тогава да се оправдава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!