Екстра Нина направи фурор в турска телевизия / ВИЖ

Екстра Нина гостува в едно от най-гледаните музикални предавания на Балканите – Türkülerde Rumeli по Tek Rumeli TV, с водещ обичания певец Фарук Йълмаз.

„За трети път гостувах там, последно преди 2 години. Този път рейтингът бе толкова висок, че от телевизията пожелаха да им предоставя свои клипове, които да излъчват в програмата си“ – сподели певицата за  Signal.bg и обясни още:

„Предаването се гледа в Турция, Босна и Херцеговина, Албания, Косово, България и навсякъде, където има турски и български изселници. Този път бях основен гост и в продължение на 2 часа изпях много песни. Познатите „Мистър Президент“ и „Рождени дни“, турската версия на хита „Шушана“. Направих официална премиера на дуета ми с арменската сензация Super Sako – „Ще кажа „Да“ (Na Na Na), за който в ефир на живо получих много поздрави от арменци. Водещият постоянно четеше поздрави за мен и всички българи“.

Развълнувана от добрия прием и многото положителни оценки, Екстра Нина разказа и за най-забавните моменти от шоуто.

„Вярвам, че представих достойно страната ни, като с оркестъра на шоуто изпълних още „Сите девойчиня“ и „Бяла роза“ – последната в дует с водещия Фарук, който е любител на българския фолклор и много добре е научил няколко наши песни, въпреки че не ги разбира. Опитвахме се да си говорим и на двата езика, получи се забавно. Зароди се идеята и за дует. Трябваше да изпея и „Добре съм“, която беше най-искана в коментарите по време на самото предаване, но времето не стигна. Настроението в публиката беше чудесно, много се забавляваха, танцуваха и аплодираха българските ми песни, а след това дълго се снимахме заедно. Имаше и изненада, поднесена ми от водещия – подарък златен медальон, с обещание за още много срещи и сътрудничество“ – сподели българската попфолк звезда.

4 коментара към “Екстра Нина направи фурор в турска телевизия / ВИЖ”

  • Verka каза:

    Браво! Много достойно ни представи! Голям успех за България и Екстра Нина! Дано да качат цялото предаване скоро да гледаме феновете

  • Радо каза:

    Напротив не е никаква пародия това. Екстра нина е класа за рязлика от другите поп фолк певачки и ще си остане завинаги номер едно в поп фолк бранша освен че излъчва класа притежава и стил има страхотен глас който няма как да се забрави с една единствена дума ще я опиша Кралица за всички времена само могат да се учат от нея и да им носят вода пародия са всичките некадърни и изкуствени силиконови певици така че Екстра нина ще си остане най великата в този така наречен поп фолк бранш така че мога да им пожелая много успех за напред мачкай Кралице моя обичам те завинаги в сърцето ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!