Екстра Нина и Кристис Кесарас с нов дует

Екстра Нина и Кристис Кесарас са готови с втория си съвместен проект, който ще излезе навръх рождения ден на певицата – 5 декември. Песента е със заглавие „За отказване е късно“. Това разкриха двамата изпълнители при гостуването си в „Открит микрофон“ на Signal.bg.

Преди по-малко от два месеца те представиха първия си дует „Мистър Президент“, който се прие изключително добре от публиката. Мотивирани от успеха си като тандем, двамата ще продължават да радват меломаните с интересни нови проекти.

„През юни той ми писа във фейсбук и ме покани в негов проект, който е балада. Аз обаче два месеца не си бях отваряла фейса, а и точно по това време имах едно предложение от Биг Брадър за участие в сезона и тъкмо се замислях, ако вляза в предаването, какво ще бъде, и той се появи. Тогава видях какво ми е писал. Видях в интернет кой е, защото каза, че имал песни. Проверих какво пее, как изглежда… Естествено, трябва да има глас, чар, обаяние, за да мога да си помисля, че може да направим нещо заедно. Отговорих му: „Няма проблеми, пиши ми…“ – разказва легендарната певица пред водещата Емилия Стоянова“.

Кристис Кесарас признава, че от малък слуша песните на Екстра Нина и на други емблиматични за времето изпълнители. Споделя, че е изключително щастлив и развълнуван, че тя е приела да направят колаборация.

За своята интересна житейска история, за избора на артистичен псевдоним и за желанието да се изявява като попфолк певец, той споделя открито пред камерата на Signal.bg.

„Да бъда попфолк певец си беше една моя детска мечта, която гоних до последно. Харесва ми тази музика, която навлезе през 90-те и си казах, че това е моята музика, а иначе като малък пеех народни песни. Професионално започнах да се занимавам с фолка от 2014-а. Първите ми проекти записах през 2015-а във Валенсия, където живея вече 6 години…“ – така започва разказа си изпълнителят.

Вижте какво още споделиха Екстра Нина и Кристис Кесарас в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!