Еви Аспарухов: Баща ми е известен композитор, майка ми е певица

Еви Аспарухов е на 20 години. Той е сред новите попълнения на „Пайнер“ и  разказва за своята страст към музиката.

“За мен музиката е всичко. Отраснал съм с музика, защото съм от музикантско семейство. Баща ми е известен композитор в Ловеч, а майка ми е певица. Пея от много малък. Ние имаме заведение в Ловеч и до този момент съм практикувал професията предимно там през последните 3-4 години. За мен е много важно да минеш школовката, както се казва и се радвам, че вече съм част от музикална компания “Пайнер“ – споделя младият талант в новата рубрика “20 години “Планета”.

Спомня си емоциите около създаването на своята дебютна песен “Ангел мой” и заснемането на видеоклипа към нея. Казва, че тя не е адресирана към конкретен човек, а е послание към всички, за да може всеки да се припознае в нея.

Иначе в личния му живот все още няма дама, на която казва “Ангел мой”. Определя като ангели майка си, сестра си и цялото семейство. Върви по стъпките на баща си, но се справя с всичко сам.

“Със сигурност ми е по-трудно, но аз обичам трудните неща, предизвикателствата, не обичам да ми е лесно. Всичко трудно, след това е по-сладко. Опитвам се да бъда борбен, да бъда себе си, да бъда истински. Да правя това, което обичам.“

Нова надежда на „Пайнер“ се впусна в горещи сцени / ВИДЕО

Новата 2022 година за телевизия “Планета” стартира с видеоклип на Еви Аспарухов – “Глупаче”. Освен този проект, младият изпълнител работи и по още нови заглавия, които се надява скоро да стигнат до меломаните.

Според него един изпълнител трябва да има различни като стил песни в репертоара си и затова и той ще се придържа към този принцип.

“Искам да имам мой стил, да съм разпознаваем като глас и да правя хубава качествена музика. Нещата с много труд ще се получат. Един ден всичко се отблагодарява. Човек трябва да вярва в себе си. Това е мотото, което ме води в живота и ми помага да успявам“ – казва изпълнителят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.