Ева Пармакова: С приятеля ми имаме обща посока

Ева Пармакова е сред любимите нови звезди на българската публика. Финалистката от последния сезон на X Factor гостува в „Открит микрофон“ на Signal.bg и разказа за най-интересните, трудни и емоционални моменти от старта на музикалната си кариера до първите хитове.

Младата надежда на „Вирджиния Рекърдс“ представи третия си сингъл „Lipstick“, който е и първи самостоятелен за нея, след две успешни колаборации.

Парчето се ражда по време на първия международен творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp, където си партнира с някои от най-успешните автори в Европа.

„Доста силно участвах и като автор в парчето, и като идеи в клипа. Усещам то много лично този път. Всичко стана толкова спонтанно, без да сме имали някаква първоначална идея. Видеоклипът снимахме в три дни, беше дълъг процес, но затова пък резултатът е супер“ – споделя тя пред водещата Емилия Стоянова.

Ева разкрива, че скоро ще бъде представена и английската версия на сингъла, а в процес на подготовка е и следващ проект. И макар че ежедневието й е изпълнено с много музика, отговорностите й са големи и в училище. Ученичка е в 12-и клас, подготвя се за матури и вече е наясно, че от следващата година ще продължи образованието си в Лондон.

Не крие, че в личен план е щастлива с момчето до себе си и разказва, че той също е посветен на музиката.

Гледайте интервюто с Ева Пармакова в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!