Ева Пармакова с изповед за най-трудния момент

Ева Пармакова изгря на сцената на „X Factor”. Тогава само на 16 години тя очарова с таланта си. Произхожда от музикално семейство, внучка е на златния оперен тенор Любомир Бодуров.

Пармакова вече се нарежда сред най-известните млади изпълнители у нас. Освен това е на път да направи невиждан световен пробив. 18-годишната звезда на Вирджиния рекърдс не би направила компромис със себе си, със звученето и с посланията си като артист, само за да натрупа бърза популярност.

Наскоро тя направи болезнена изповед за най-трудния момент в кариерата си и в личен план.

„Преди известно време получавах паник атаки. Губех тотална представа за реалността, имах чувството, че излизам от тялото си, задушавах се. И това ми се случваше често преди концерт. Постепенно се научих да овладявам това и усетих колко важно е да гледаш позитивно на нещата. От ума идва всичко. Човек трябва да вижда плюсовете и в най-безнадеждната на пръв поглед ситуация“ – разказва тя пред „Шоу“.

Вторият й хит „Tell me right” е с много изненадващо и различно звучене, а певицата иска да покаже високото ниво на клубната музика у нас.

„Клубната музика у нас се прави на топ ниво, особено ако в нея са замесени Фабрицио Паризи и Тони Рикев – WahTony. Фабрицио споделил на Саня, че в моя глас усеща онази мекота и лека меланхолия, която влиза като у дома си в денс музиката. Страхотен комплимент беше, че с Тони изградиха „Tell Me Right” около мен като артист. Аз бях отправната им точка за създаването на парчето, докато масовата практика е да се случва обратното – продуцентът или диджеят вади една банка с готови песни, които отлежават, и ги предлага на певеца. Като в супер маркет“ – казва Ева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!