Ева-Марти с прибързани действия заради недоброжелателни колеги

Ева-Марти поднесе неочаквана изненада на своите почитатели. Певицата от лейбъла на Силвестър Матеев-Силвър направи премиера на новия си сингъл в демо версия. Парчето е със заглавие „Ненормален“ и вече е налично в FGMRecords в най-популярната платформа за видеосподеляне – YouTube.

Демото, което носи много хитов потенциал и е заредено с динамичен ритъм, е дело на Силвестър Матеев-Силвър.

Ева-Марти представя своя музикален подарък към меломаните със слайдшоу, изготвено от Ивайло Керемидарски, с кадър от една от последните й фотосесии към видеоклипа „Без теб“. Той е заснет от фотографа Георги Малев.

Изпълнителката разкри и защо се е наложило да пусне именно незавършената версия на „Ненормален“. Оказа се, че става въпрос за недоброжелателни колеги от бранша, но певицата не разкрива имена и детайли около създалата се ситуация.

Ето какво пише тя в социалните мрежи: „Това парче беше подготвено за всички мои фенове през още през месец декември. Но поради недоброжелатели в лицето на колеги, се наложи да пусна точно в този момент демо версията на “Ненормален”. Е, какъвто света, такъв и мъжа, такива и приятелите. Но аз смятам, че за хубавата музика няма определено време. Подарявам този един куплет и един припев на Вас и на всички ненормални половинки, като моята. Моят продуцент е най-добрият!“

Реклама

2 коментара към “Ева-Марти с прибързани действия заради недоброжелателни колеги”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!