Дъщерята на Соня Немска предизвика фурор – естествена и красива / СНИМКИ

Дъщерята на Соня Немска предизвика истински фурор в социалната мрежа, след като гордата майка публикува кадри от няколко различни фотосеси на наследницата си.

Рая, която през 2020 година стана на 18, вече е истинска млада дама – фина, стилна и елегантна. Но това, с което най-силно привлече вниманието на феновете, е естествената красота на младостта, на която залага.

За разлика от много свои връстнички, тя няма пластични интервенции, с което предизвика истинско възхищение у последователите на майка си. В коментарите си те не крият симпатиите си към очарователното момиче и му пожелават много успехи в избраното поприще.

Соня Немска неведнъж е споделяла, че дъщеря й има афинитет към модата и желанието й е да се изявява като модел.

Реклама

12 коментара към “Дъщерята на Соня Немска предизвика фурор – естествена и красива / СНИМКИ”

 • Гери каза:

  Много е красива! Браво и на Соня Немска, че я подкрепя и застава плътно зад избора й да бъде фотомодел! :*

 • Реалист каза:

  Грозновата е за модел. Ако рекламира бельо и дрехи през Online магазини става, като и махнат главата. Може и да е модел за крака и ръце в зависимост от ноктите, все пак обувки и чорапи също трябва да се продават.

  • Анонимен каза:

   Гордееш ли се с така „гениалния“ ти коментар?! Нека ти кажа, господин „Реалист“ – реалността е, че това момиче ще просперира, защото има амбиции, а ти ще си злобееш в нета от чувство за малоценност и комплекси.

   • Psychology каза:

    Ти от къде знаеш, че ще се реализира ? Момичена на път и всеки ъгъл и защо да злобее? Или ти злобееш ? Много добре и директно го е казал човека!

 • Анонимен каза:

  Кое е заяждане, Анонимке? Не раздавяй характеристики без да си запознат/о. Когато ми стигнеш на годините, опита и преживяванията може да се обаждаш, а за момичето по- добре да знае какво го чака. Хората са зли, мръсни и всики се ръководи от интересите си.

  • Ицо каза:

   Интересно колко са ти годините и опита, защото моите са 32, говоря 3 езика – английски, испаниски и италиански, имам 2 висши образования – икономическо и музикално, работя от 16-годишен и със сигурност съм изчел повечко книги от 98 процента от хората в този сайт. Ако нещо не ти се вярва, можем да се запознаем, направо да си нося всички дипломи, бележници, трудови книжки…каквото поискаш. Нека не съм анонимен.
   Все тая, в крайна сметка всеки е свободен сам да избира за себе си как да му се развива животът. Успех на момичето!

   • Майка каза:

    Щом в 3 и 30 пишеш коментари и оплюваш хората мога да си направя сметка какъв си. Готованеца на мама и тате получил всичко от живота, без да си е мръднал пръста. Засрами се!

 • До Ицко каза:

  Годините ми са 32! С музика се занимавам от 5 годишен, свиря на пиано, кларинет, ударни инстументи и китара. С три висши съм Финанси, Право и в момента завършвам Психология. На 25 станах вдовец, като загубих жена си и дъщеря си. На 26 претърпях катастрофа, заради един наркоман, който едва не уби 5 души. В следстие от събитията развих Рак, химията, лъчетерапията и обезболяващите станаха мое ежадневие.Най-големия шок беше, когато ми казаха, че съм стерилен. На 31ви Декември ме съкратиха, изплащам апартамент и кола. Отделно гледам и издържам пет души: майка, баща,баба и дядо и брат. За протокола от 2003та съм съм с изкуствен ляв крак вследствие на пияна студентка,адвокат, която ме свали от тротоара с колата си. Още ли искаш да си мерим пишките?

  • До Ицко каза:

   Пропуснах да кажа,че също владея три езика: Английски, Немски и Руски и говорими Сръбски и Макендонски. Така, че трай и не се обаждай, когато си некомпетентен!

 • Обективен каза:

  Не е грозно момичето , но е като всички други момичета на нейната възраст от блока . За жалост е наследила селското излъчване на майка си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!