Дъщерята на Преслава

Дъщерята на Преслава хит в социалната мрежа / ВИДЕО

Дъщерята на Преслава със сигурност е наследила от майка си и баща си спорния хъс. Малката, която е едва двегодишна, вече спортува активно и прави коремни преси. Това става ясно от видеоклипче, което именитата й майка сподели в социалната мрежа.

„Мислех да го запазя за семейния архив, но не се сдържах. Тя просто е най-щурото момиче. Клипчето е от лятото, още няма 2 годинки, но е сила“ – пише фолк звездата.

Преслава направи приказно парти за рождения ден на дъщеря си/ ВИЖ

Паола успява да направи не една, а цели 10 коремни преси. За да се справи с упражнението, малката получава помощ от баща си Павел.Някои от феновете на изпълнителката пък се възмутиха, че момиченцето е провокирано да прави толкова сложни упражнения за крехката си възраст.

 

6 коментара към “Дъщерята на Преслава хит в социалната мрежа / ВИДЕО”

 • Чичи каза:

  Това си е чиста проба гавра. Няма да се учудя ако родителите-кретени на Паола вече са й записали час при пластичния хирург на Преса Джексъна.

 • Родител каза:

  Не обиждайте децата простаци. Да е живо и здраво хлапето и много да радва мама и тате!

 • Мерилин Менсън каза:

  Простата Петя от Ямбол ли беше, Добрич ли или каквато там дълбока провинция ? Какво показва тя простачката? Видимо неадекватен гол мъж с татуировки и сходен на нейния просташки диалект. Същия не адекватен мъж опитва да накара едно дете да прави гимнастика.
  Разбирам Петя, че си простачка от дълбоката провинция, но бива ли чак така да се излагаш?

 • М М каза:

  Простата, Простачката с просташки диалект Петя, както я нарича Мерилин Менсън беше в Монтана на 26.09.2020 г. Тогава я видях за първи път. КРАСИВА Е, това е първото което ме грабна. А как пее. Чалга да, но пее. „Блек Лейбъл“ се пукаше по шевовете и като запя щеше да падне паметника, момиче до мен се пошегува, че ще се напука язовирната стена и фонтаните на центъра не работят. Пишете си, но едно голямо БРАВО за ПРЕСЛАВА.

  • ..... каза:

   Никой не оспорва таланта на Преслава, но тази визия е потресаваща! Ако наричате красива една изкуствена и преправена от до жена, то не знам какво да кажа. Тя и преди не беше кой знае колко красива, по-скоро беше чаровна и харизматична жена, но изглеждаше много по-добре от сега. Най-малко от Преслава съм очаквала да прибегне до пластичната хирургия, защото ми изглеждаше умно момиче, но уви. Явно се връзва на хората около нея, които са искали да я променят по някаквъ начин или пък е имала много комплекси, че да си смени цялото лице.. Съжалявам, но много хора не можем да явъзприемем с тази визия. За мен това не е Преслава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!