Дъщерята на Мария блесна на сцената - Signal.bg

Дъщерята на Мария блесна на сцената

Мария неведнъж е споделяла, че нейната дъщеря Марая е най-хубавото нещо в живота й. “Тя е моето всичко“ – категорична е певицата и определено има защо да се гордее с порасналото си момиче.

Освен отличничка в училище, младата госпожица има разностранни интереси, свързани с културата, спорта и модата. Вече няколко години Марая е част от ревютата, включени в най-големия моден форум в България – Sofia Fashion Week.

Тя дефилира като модел с облеклата на бранда BAPA и определено харизмата й грабна гостите и модните експерти. Така бе и в новото издание на фестивала.

Мария пък не крие, че е повече от щастлива да види своята дъщеря как уверено стои на сцената. Самата тя винаги е показвала безпогрешен нюх, както в музиката, така и по отношение на визията си, а години наред е отличавана с приз за “Модна икона“.

Мария също е участвала в Софийската седмица на модата през миналата година, където закри дефилетата със свои изпълнения, а телевизия “Планета” засне премиерата на “Болна тема си за мен“, припомнят от музикалния канал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!