Дъщерята на Лияна стана на 18 / ВИЖ

Дъщерята на Лияна стана на 18 / ВИЖ

Дъщерята на Лияна стана на 18 години. По повод пълнолетието на единственото си дете, попфолк звездата не скри вълнението си и поздрави порасналото си момиче с емоционален пост в социалната мрежа.

Тя публикува и фотос от пищното парти, което бе решено в розово. Певицата сияе от щастие и обсипва дъщеря си с най-искрените майчини благопожелания.

„18 години Любов, 18 години- смисъл! 18 години борба! От 18 години съм истински жива! Честит рожден ден, дъщеричке моя @deniz_yoz ! Рожбо моя, всичко е за Теб, заради Теб! Няма по- хубава музика за ушите ми, от смеха ти! Няма по- красива гледка от усмивката ти! Няма по- важно нещо за мен от ударите на сърцето ти.., още от онзи момент, в който ги чух за първи път! Знай и запомни.., че животът ми ти принадлежи, и всяка твоя усмивка ми подарява още години живот.. Бог да те благослови, детенце мое, за това се моля всеки ден и знам, и вярвам, че Бог има най- добрия план за Теб! Няма да ми стигнат редовете, за да изпиша Любовта си към Теб! Но, затова пък, докато аз съм на този свят тази Любов ще бъде само за Теб! Няма по- силна от майчината Любов и, ако можех да я материализирам щях да построя милиони вселени , в които както до сега , ръка, за ръка, да продължим пътешествието си до безкрай.. Обичам те, Денизче“ – споделя изпълнителката.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

18 години Любов, 18 години- смисъл! 18 години борба! От 18 години съм истински жива! Честит рожден ден, дъщеричке моя @deniz_yoz ! Рожбо моя, всичко е за Теб, заради Теб! Няма по- хубава музика за ушите ми, от смеха ти! Няма по- красива гледка от усмивката ти! Няма по- важно нещо за мен от ударите на сърцето ти.., още от онзи момент, в който ги чух за първи път! Знай и запомни.., че животът ми ти принадлежи, и всяка твоя усмивка ми подарява още години живот.. Бог да те благослови, детенце мое, за това се моля всеки ден и знам, и вярвам, че Бог има най- добрия план за Теб! Няма да ми стигнат редовете, за да изпиша Любовта си към Теб! Но, затова пък, докато аз съм на този свят тази Любов ще бъде само за Теб! Няма по- силна от майчината Любов и, ако можех да я материализирам щях да построя милиони вселени , в които както до сега , ръка, за ръка, да продължим пътешествието си до безкрай.. Обичам те, Денизче❣️

Публикация, споделена от Li Yana🕊 (@liyana_original) на

От фотосите в мрежата е видно, че майка и дъщеря са почти като сестри, а Дениз е наследила красотата и очарованието на Лияна.

Промо/ Лияна ft Константин – Като хлапе

Припомняме, че само преди дни излезе новия видеоклип на певицата – „Като хлапе“, в който участие взема и дъщеря й.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🤍18🥳

Публикация, споделена от D̸E̸N̸I̸Z̸ 🤍 (@deniz_yoz) на

Реклама

1 коментар към “Дъщерята на Лияна стана на 18 / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!