Дъщерята на легендарния фолк дует Мая и Магапаса копие на майка си/ ВИЖ

Помните ли попфолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната дъщеря се оказа истинска красавица. Кристиана живее в Щатите заедно с майка си и въпреки че не е от най-активните в социалните мрежи, от време на време все пак споделя по някой друг кадър.

От постовете й прави впечатление и друго – че младото момиче живее в истински лукс, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и управлява уникален автомобил, пише blitz.bg.

Мая проговори за раздялата с Магапаса и живота си в Америка

Щерката на попфолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@kristy.annah)

От фотосите в профила й става достатъчно ясно, че Кристиана е истинско копие на именитата си майка, освен това е и дългокрака като нея. Но вероятно, за изненада на мнозина, не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а отделно пее, пише и песни, но също така учи в колеж и работи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@kristy.annah)

Засега не става ясно дали красавицата има приятел, тъй като в профила й няма снимки от подобен характер, но предвид всичко, което представлява, едва ли й е трудно да открие своя мечтан мъж.

1 thought on “Дъщерята на легендарния фолк дует Мая и Магапаса копие на майка си/ ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.