Дъщерята на Бони запя, избра артистичен псевдоним / ВИЖ

Дъщерята на Бони сюрпризира меломаните като сподели клипче, на което се вижда как изпълнява песен на Кристина Агилера. Красивото изпълнение в парка предизвика многобройни коментари от страна на последователите на порасналата Михаела.

Гласовитата наследница на фолк звездата освен че остави без дъх феновете си с акапелното изпълнение, даде да се разбере, че ще има и продължение в скоро време.

„Ще даде ли Миa това, което гласи текстът – “ нещо, което няма никога да забравите“ – това пък на свой ред отбеляза Бони.

По всичко личи, че Миа е артистичен псевдоним, с който ще се изявява младата надежда, а колко сериозно се отнася към евентуална музикална кариера, предстои да разберем.

3 коментара към “Дъщерята на Бони запя, избра артистичен псевдоним / ВИЖ”

  • Мик каза:

    Харизма колкото си искаш има в това момиче. Различно е от други дъщери на фолкизпълнителки, но то е ясно, че при такъв строг родител като Бони няма как да не е свестно детето. Има глас и визия и ще се харесва, успехи!!!

  • Danaya каза:

    Бонка вече е дърта пасттърма и лицето цялото й е увиснало от интервенции. Дъщерята е хубава, но от клипчето се вижда, че няма кой знае колко специални гласови данни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!