Драгана Миркович избра Рени

Рени, която от години вече е добре позната както на публиката у нас, така и в съседна Сърбия, отново се радва на топъл прием от балканските си почитатели.

Родната фолк звезда бе специален гост в телевизията на легендарната Драгана Миркович за заснемането на новогодишната програма на музикалния канал.

„Едва ли трябва да говорим за завръщането ми на сръбската сцена, поради простата причина, че аз НИКОГА не съм я напускала. Близо 20 години след издаването на първия ми албум там, песните ми все още се пеят и знаят, а поканите за изяви не стихват. Причината за поредното ми пребиваване в Сърбия са новогодишните програми на телевизия DMSAT, собственост на легендарната Драгана Миркович“ – сподели Рени в социалната мрежа.

Тя публикува и няколко кадъра от работния процес, с които предизвика любопитството на почитателите си.

В DM SAT Рени се срещна с едни от най-известните сръбски изпълнители като Миле Китич, Драгана Миркович, Шабан, Йована, Вики Милкович, Неда Топчагиш, Мики Мецава, Баджи и много други.

7 коментара към “Драгана Миркович избра Рени”

 • Аз каза:

  20 години и пак не са я забравили – това е да се ценят истинските певци

 • Kiril каза:

  Тази се разнася от кръчмите по селата където пее в България до телевизията на Драгана с една и съща рокля. Такива ресторантски новогодишни програми правят и Канал 3 и телевизия Евроком. Едва ли някой се вълнува от Рени повече от 20 години както в Сърбия така и в България. Просто е запълвала „дупка“ за повече тв време в програмата на DMS- не че някой я гледа толкова тази телевизия.

 • eli каза:

  да бе верно тая все си е с тая рокля. протърка я, изпоти я, усмърдя я. а и сръбската сцена чудо голямо като че ли говорим за холивуд. прасе в пайети. гнусна работа. скрий се ма пача.

 • дани каза:

  много правилно само дупки запълва. цял живот ще си пее по села дето ги няма на картата, ще я пишат по умрели сайтчета и навсякъде с една и съща рокля смешница. с тая рокля сигурно ще си умре толкова е жалка. и щото е много „красива“ й се налага дори да си плаща за секс. добре че ги има мъжките проститутки и си го влачи навсякъде с нея. прост народ слаба държава

 • petar каза:

  миле китич избра галена, а ти свинкьо дебела ще си запълваш дупки цял живот и ще си влачиш една и съща рокля.

 • Васил каза:

  Какъв Миле Китич, бре? Жената има съвместен концерт с легендите Шабан Шаулич и Мирослав Илич в НДК, а когато Лепа Брена прави концерт у нас винаги я кани като гост-звезда. Не е като да не е пяла и с Миле, и Весна, песни е правила даже с Драгана и Неда. Лошото е, че коментират само незапознати и невежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!