До седмица Dillan пуска ново парче

„Надявам се и аз да имам такава хубава промоция като на Теди. Албумът го правим за март-април, така го мислим с продуцента“ – това сподели пред Signal.bg младата надежда на попфолк музиката Dillan и уточни:

„Вече съм завършил две парчета, които сами по себе си са много различни. Едната е кавър, другата е авторска. Едната е с по-модерно звучене, другата е с по-нашенско. И двете много ми харесват, надявам се и на публиката да им харесат“.

По всичко личи, че Dillan няма да кара феновете да чакат дълго, за да чуят нещо ново в неговия репертоар. „Снимах клип на едната песен. Мисля че до седмица видеото ще е в ефира на „Фен ТВ“. Другата ще видим кога ще я пуснем, може би след месец“ – разкри певецът.

Към този момент все още не можем да ви съобщим заглавията на новите сингли, но причината не е строго пазена тайна от изпълнителя и неговия екип. „С Дали Иванова още не сме решили точни заглавия. Колебаем се между няколко имена. Но песните са готови. Видео версиите са записани. Всичко чака само да бъде пуснато“ – обясни Dillan и допълни:

„Снимах в столично заведение. Още не съм виждал материала, но от снимки прецених, че се е получило много добре. Нека да излезе и ще видим как ще го възприемат хората“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!