Дневната, която се разполага перфектно в бюджета ти

Отпуснете се удобно в новата си дневна, създадена от вас, звучи прекрасно, нали! Сега вече не е трудно да направите добро обзавеждане на мястото, където прекарвате най-много време с любимите си хора.

Независимо дали избираме мебелите за чисто нов дом, или правим рефреш на някои от тях, има два съществени принципа, с които непременно трябва да се съобразим, за да бъде всичко тип-топ. Това са актуалните тенденции в стиловете и големината на стаята.

В съвременния интериорен дизайн възможностите са най-разнообразни, можем да проявим креативност, импровизация и дори провокация. Дали ще изберем по-традиционно решение, или нетрадиционна визия на мебелите зависи от собствения ни усет и вкус. За да бъда едно жилище стилно и кокетно обаче, всеки акцент трябва да е поставен на мястото си, а цялостната концепция да носи свежест и уют.

Идеи за стилни, красиви и практични дневни може да ни хрумнат, разглеждайки новите колекции в големите магазини, сред тях са и Мебели Виденов, където изобилието наистина е голямо.

 

При обзавеждането на дневната трябва да се ръководим от площта, с която разполагаме. Ако тя е малка, добре е да заложим на светлите тонове и нюанси  – бяло, карамелено, капучино и други по-нежни оттенъци. Модерното обзавеждане постигаме като тонираме в един основен цвят и неговите разновидности или акцентираме в ярки многоцветни нюанси на силните цветове.

Обичайно дневната е мястото, където семейството се събира във времето за почивка, посреща гости, а понякога и перфектно място за сън. Диваните с разнообразни възможности – от място за сядане до комфортно легло и добавено място за съхранение на вещи, са винаги актуални и предпочитани. Конфигурацията и размерът, подходящ за големината на стаята, са от голямо значение.

Разбира се, в комбинацията със секция, библиотека и така актуалните малки масички, дневната се превръща в идеалното място за релакс, а и за домашни партита.

 

Холната секция основна мебел, присъстваща задължително във всеки дом. Наред с добро качество и функционалност, тя трябва да е в крак с актуалните тенденции при интериора, с подходящ размер, максимална адаптивност към останалите мебели в помещението. Не на последно място да отговаря на стила и цялостната концепция на обзавеждането, което сме избрали.

Важен е и акцентът към детайлите – обков, цвят, основен видим материал. Така ще бъде постигната нужната доза уникалност и собствено отношение към стила.

 

При фотьойлите и креслата се забелязва истински ренесанс. В модерния дом те се превръщат в красив и функционален акцент, който е достатъчно мобилен, за да може да бъде лесно позициониран според нуждите ни.

Не забравяме, че перфектното обзавеждане на хола е немислимо без прецизното комбиниране на различните мебели и свободната площ, за да се постигнем максимален ефект. Избираме по-обемистите мебели за голямо жилище, а за малките пространства се спираме на по-компактните.

Никога не е излишно да се огледа човек за по-изгодни цени, особено ако му предстои цялостно обзавеждане на жилището. До края на месец октомври „Мебели Виденов“ имат специални оферти за дневната – до минус 40%, което си е възможност да постигнете желаното качество, вмествайки се в един значително по-нисък бюджет.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!