Дичо: Полезно е музикантите да минат през различни стилове

На 20 май звездите в уникалното шоу за преобразявания ще се впуснат в надпревара в полуфинала на шоуто

Дичо разказа подробности от подготовката за образа, в който му партнираше и победителката от пети сезон на „Като две капки вода“ – Миахела Маринова.

„Един образ изисква много работа и много труд. Като малък харесвах Felicita на Ал Бано и Ромина Пауър – някои хитове остават просто закодирани в човека. Фънки танцуваше, а дуетната ми половинка беше страхотна!“ – сподели ентусиазма след победата в единадесетата нощ на имитациите Дичо.

В студиото на „Събуди се“ рок изпълнителят подчерта: „Силвия Кацарова беше един от трудните ми образи – благодарен съм на самата Силвия, която дойде и пя с мен и Етиен на бекстейджа преди излизането ми. Всеки образ ми е дал нещо – за музикантите е изключително полезно да минат през различни стилове“.

За всеобща изненада певецът призна, че близките до него образи като Лени Кравиц и Боно, не са били толкова сполучливи колкото Сашо Роман и Ал Бано, именно заради приликата до собствения му стил.

На полуфинала на шоуто – на 20 май, Мария Илиева ще се впусне в двоен образ с Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в образа на Арета Франклин. ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се присъедини към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на свой ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските образа с M People.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!