Диона със страховити признания: Често водим битки, от които излизаме ранени

Диона отново провокира с дръзка визия и послание в новия си видеоклип „Непозната“, който се завъртя в ефира на телевизия “Планета” в средата на декември.

Певицата сподели, че с тази песен и клип е искала да покаже до къде може да доведе една “токсична връзка”, в която жената е жертва, а насилието над нея от страна на мъжете, някои приемат за нормално.

“Сърцето и умът често водят битки, от които излизаме ранени. Някой ден ще ни мине, може би… но не днес. Всеки е имал оная любов, от която тръгване няма, а оставането е равно на разрушаване. Събраният багаж винаги е с поглед към вратата, но нещо в душата не ни дава да сложим край… Защото на тая любов финал не й отива, дори да те разбива…” – споделя звездата.

Диона стана Непозната/ ВИДЕО

Идеята за песента и видеоклипа е на самата изпълнителка. Нейна е музиката и част от текста, за който помощ е получила и от Петя Радева. Аранжиментът е поверен на Деян Асенов, а режисьор на клипа е Виктор Антонов.

“Непозната” е песен за онези мъже, които искат да властват на жените. Те често бъркат манията да притежаваш някого с обичта и любовта, която е трябвало да даряват” – заявява Диона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.