Диона: Ние сме заобиколени от попфолк

Хип-хоп звездата Диона открито говори за причините да смени рязко стила, в който се изявява. Певицата наскоро подписа договор с Алфа Мюзик и вече представи първата си попфолк песен.

„Аз съм правила хоп-хоп с желание. Никога не съм търсила славата и някакви облаги. Запознах се с Галин и с много други колеги от попфолка. Те също са много готини. Цялата тази емоция ми повлия положително и си казах: Защо да опитам с Галин“. Аз от толкова време се познавам с него и сме си говорили да направим нещо заедно. Направихме едно парче, което беше на ръба – от моето малко, от неговото малко. Видяхме, че се приема добре. След това в триото с Деси и Лидия аз пак бях себе си. И вече самостоятелното парче много се радвам, че се харесва. Сама съм измислила музиката и текста, Деян Асенов много ми помогна, Галин също взе участие. Самата аз не очаквах, че ще се справя добре с изготвянето на един такъв проект, който беше чужд за мен до тогава. Винаги съм слушала попфолк, винаги ми е харесвал. Все пак съм в България. Ние сме заобиколени от попфолк, самата държава ни е балканска“ – разказва певицата в „Открит микрофон“ на Signal.bg.

Новата надежда на попфолка е категорична, че не бива да си поставяме граници по отношение на музикалните стилове.
„Границите могат да бъдат поставени само в едно човешко съзнание. Аз обичам да нарушавам границите, обичам скандала“ – заявява тя пред водещата Емилия Стоянова.
За славата, която я застига най-силно след участието й във Вип Брадър, разказва, че не й е донесла нищо съществено.
„След Вип Брадър не можех да изляза от вкъщи, чувствах се като звезда. Имах един период на лека депресия, седях вкъщи и си казвах: „Това ли е успехът? – Да си известен… Да имаш някакви пари… временни…“. Ами аз не се чувствах щастлива! Сещах се как съм си ходила до магазина с 5 лева, купувала съм си хляб и масло и съм яла с най-добрата приятелка в квартирата. И си казвах: Аз тогава бях щастлива, имах с кого да си говоря. Имах 5 лева в джоба, но този човек отсреща стои и ме слуша какво му казвам… Сега идват 100 човека, снимат се с Диона, прибират се, аз съм си в хотела самичка и не съм щастлива. Тогава си казах, че аз спирам да се боря за това всеки да ми каже: „Браво“, „Евала“, „Топ си“! Не! Каквото чувствам аз, който може, нека да го цени“ – спомня си изпълнителката.
Върху какви нови проекти работи, защо избра музикалния лейбъл на попфолк певеца Галин, имала ли е предложения от други компании, как вижда бъдещето си като певица и на кои изпълнители се възхищава – отговорите на тези и още въпроси вижте в интервюто!
Гледайте тук интервюто с Диона в „Открит микрофон“  с Емилия Стоянова!
Реклама

8 коментара към “Диона: Ние сме заобиколени от попфолк”

 • Глупачка каза:

  Уж хомофобска пък в лейбъла ба Галин. За пари на всичко е готова тази мърла

 • Леле каза:

  Туй мяза на непотърсен педераст на повикване без пари, много е грозна.

 • АААААА каза:

  Визуална прилика с Галена не виждам аз ,но вземи малко се научи как да се държиш по време на интервю ,излезе от селото ама селото не излезе от теб .ХОРАТА НЕ ТЕ ПЛЮЯТ ЗАЩОТО НЯМАШ ТАЛАНТ ,А ЗАЩОТО ПЛЮЕШ И ПОСЛЕ ХОДИШ ДА БЛИЖЕШ ТАМ КЪДЕТО СИ ПЛЮЛА . ТО НЕ БЕШЕ ПО ЧАЛГАТА ,ТО НЕ БЕШЕ ПО ХОРА .ИЗВОДА ,КОЙТО СИ ПРАВЯТ ХОРАТА Е ,ЧЕ ГОВОРИШ КОЛКОТО ДА СЕ НАМИРАШ НА ПРИКАЗКА ,ЩОМ ИСКАШ ДА ТЕ ПРИЕМАТ НА СЕРИОЗНО ДРЪЖ СЕ НА НИВО ,А НЕ КАТО СЕЛЯНКА ! ИНАЧЕ УСПЕХ ,НО СЕ СЪМНЯВАМ С ТОВА АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ И С ТАЗИ ГОЛЯМА УСТА …! ХОРАТА СА КАЗАЛИ ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ ,ГОЛЯМА ПРИКАЗКА НЕ КАЗВАЙ . НЕ ТЕ ХЕЙТВАМ КАЗВАМ СИ МНЕНИЕТО И ИСТИНАТА ТАКА КАКТО Е В МОИТЕ ОЧИ .ДАЛИ ПЕЕШ ЧАЛГА ИЛИ ПОП ИЛИ РАП НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ХОРАТА ЩЕ ТЕ ЦЕНЯТ ЗАРАДИ ПЕСНИТЕ И ЗАРАДИ ТЕБ САМАТА ,НО КОГАТО КАТО ЧОВЕК СЕ ДЪНИШ И ТВОРЧЕСТВОТО НЯМА ДЪЛГО ДА ТЕ СПАСЯВА …

 • Николай каза:

  Твърде елементарна, повърхностна и самонадеяна, колелото на живота ще я схруска, защото ми изглежда неподготвена. Колко ще издържи във въртележката от поп-фолк звезди, ще видим, но се съмнямам да е дълго. Този бизнес е по-лош и от политиката. Може да те изконсумира и след това изхвърли като мокър парцал – похабена, остаряла, прегракнала и самотна. Както тя каза, ще и се иска да яде с 5 лева и приятелка, но ще е късно. Има една приказка – Внимавай какво си пожелаваш, защото може да ти се сбъдене. Дано не съм прав.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!