Джунет събра Сузанита и Шушана

Промо/ Джунет  – Топа на Европа

Джунет промотира новия си клип „Топа на Европа“ в ефира на Hit Mix Channel. Изпълнителят заложи на песен по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов.

„Няма Сузанита, няма Шушана – като тебе втора няма“, се пее в припева и тази фраза от раз се запомня на първо слушане. „Трябва да се пеят актуални неща и аз ще го правя и занапред. Това са двете най-обсъждани имена в държавата заедно с името на Гери-Никол, логично беше да се появи и в песен. „Шушана“ е безспорен хит, Сузанита – също, всяко момиче иска да е готино и известно като тях. Направих песен, с която да поздравя тийнейджърките, които обичат да си качват снимки във Фейсбук и Инстаграм и да са най-вървежни“, обяснява Джунет.

Видеото засне екипът на режисьора Добромир Николов. За визиите се погрижи стилистката Ива Атанасова. Гримът е дело на Калина Валериева. Танцьорите от балет „Мания“ участват в ефектната лента.

Певецът стартира с баладата „Не ми я вземай, Господи“, а след това направи рязък завой. Той вече работи и по третата си песен, която ще представи наесен. „

Амбициран съм да яхна модерната вълна и да се наложа като име сред младите изпълнители. Голямата ми цел е да стигна до песни в стила на Шабан Шаулич и Бая, но знам, че ще ми трябва време да предложа подобно творчество и да бъда разбран и чут“, казва младият изпълнител.

2 коментара към “Джунет събра Сузанита и Шушана”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!