Джулия предизвика вълна от коментари

Дългоочакваният нов клип на Джулия вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. За броени часове “Чужда” буквално взриви мрежата с положителни коментари и харесвания, които недвусмислено говорят, че певицата има нов хит.

“Ей това чакахме! Ей това е Джулия. Уникална песен – хит е! Дано тази година е много продуктивна!”, “Джулка, страхотна си! Ето го хита за Пролет 2020! Песента е просто уникална – особено припева, адски много ми хареса!”, “Браво, супер песен и клип! Изчистени визии, лек сюжет, уникален текст и брутална тактика на пеене! Браво и браво!”

“Чакането си заслужаваше! Джулия избухна с турбо хит!”, “Класа, стил, елегантност! Това трябва да е всеки хит! Браво, Джулка, по-бавна песен, но много добра!”, “Доживях да видя да няма негативни или хейтърски коментари! Значи певицата си е свършила работата!”, “Това е моята песен, а това е Джулия, която обожавам толкова много.”

Промо / Джулия – Чужда

Музиката и аранжиментът на “Чужда” е на Даниел Ганев, а текстът е на Росен Димитров. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Виктор Антонов, който работи по реализацията заедно с оператора Радослав Гочев.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!