Джулия: Любимото ми време са моментите с Кристиян

Джулия и любимият й Кристиян се радват на своята искрена любов. Фолк звездата с радост споделя красиви кадри, на които влюбената двойка е запечатала най-романтичните моменти.

Свети Валентин тази година и за двамата беше много специален, защото за първи път го празнуват като двойка. Джулия направи съпричастни с този личен момент и своите последователи в социалните мрежи като публикува фотоси, изпълнени с много любов.

“Не бях голяма фенка на Свети Валентин, но откакто срещнах Кристиян Кирилов любимото ми време са моментите, които прекарваме заедно! All we need is love! Няма по-прекрасно чувство от това да обичаш и да си обичан!” – откровена е изпълнителката.

Феновете на свой ред ги поздравят като им желаят да съхранят любовта си.

“Много яка двойка сте, дано винаги се обичате толкова много!”, “Бъдете все така щастливи и прекрасни, обичайте се всеотдайно!”, “Любовта е невероятна движеща сила. Сила която ни кара да движим света напред и която ни дава хъс за много нови неща” – пишат някои от тях.

Джулия е на крилете на любовта, а кариерата й върви стремглаво нагоре. Тя споделя, че е вдъхновена за нови хитови проекти и за незабравими музикални срещи с многобройните си фенове у нас и в чужбина.

1 коментар към “Джулия: Любимото ми време са моментите с Кристиян”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!